mirandam

Når følelsene ikke er gjensidige

 • Publisert: 19.03.2017, 20:20
 • Kategori: Tanker
 • Hei!

  Du vet når du ser en person og bare blir glad. Du vet når den personen kan få deg til å smile uansett hva. Du vet når den personen uten å vite det gjør at dagen din blir bedre. Du vet når du tror at den personen tenker noe likt som deg. Du vet når den personen har en annen person. Når følelsene ikke er gjensidige. Når du sitter igjen som et stort spørsmåltegn. Når du lurer på hva faen som skjedde.


  «Tror det er best vi bare er venner jeg.» Det er helt forferdelig å få slengt det i trynet. Du klarer ikke helt å tenke lengre enn akkurat der og da, men samtidig tenker du ubevisst over alt dere har sagt og gjort sammen. Hva betydde det for meg? Eller aller viktigst; for han? Det var ikke noe mer for han, for han var det bare lek og moro. Mens man selv sitter igjen og lurer på hvordan ting skal gå videre.

  Å svelge en kamel vil jeg si at man gjør hvis man fortsetter som venner uten noe nag. Man velger å la det passere som om det aldri skjedde. Den samtalen «husker» ingen av dere. Hverdagen går videre, på ett vis. Det er nok vanskeligst for personen som hadde følelser, fordi det er jo ikke bare å skru de av. Det er ikke en av og på-knapp. Man bygger opp følelsene, og da må man gjøre det på samme måte for å få de bort, om de i det hele tatt går bort. I lengden kan de tære på. Man går rundt å tenker at man få bort de jævla følelsene snart. Men neida, det skal man ikke få lov til. Fordi personen gjør deg fortsatt glad. Får deg til å smile og le, og du har fortsatt et lite håp. Et håp om det umulige.  


  Enda verre er å se at personen gjøre andre glad. At personen ikke bare er spesiell for deg, men andre også. Det gjør vondt fordi du innser to ting; 1. Personen vil aldri bli din og 2. Personen vil finne sin egen person. Selv om man vet dette innerst inne håper man fortsatt at personen ser et lys og innser at du er dens person. Langt inni drømmeland skjer dette. Et drømmeland som ligger langt, langt borte fra virkeligheten. Ingen andre enn deg vet adressen dit. For det er der dine drømmer og ønsker dannes. Ikke bestevenninnen din eller den personen sine drømmer. Derfor kan det være vanskelig å se realiteten, når drømmen din er så perfekt.


  Når følelsene ikke er gjensidige får man et slag i trynet som er verre enn å faktisk få et slag i trynet. Man kan ikke legge is på det og gå videre med livet. Man må stå gjennom en indre kamp med seg selv for å kunne fortsette. Ikke alle klarer å ta den kampen og gir etter. Gir fra seg alt og rett og slett gir opp. Gidder ikke å prøve engang. Bare fortsetter livet sitt med følelsene på slep.   

  - Miranda

 • Publisert: 19.03.2017, 20:20
 • Kategori: Tanker
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  Hege Kristin

  19.03.2017 kl.20:28

  <3

  Miranda

  19.03.2017 kl.22:54

  Hege Kristin: <3

  Skriv en ny kommentar

  hits