mirandam

Hvor, hva og hvordan - inspirasjon

 • Publisert: 25.03.2017, 20:05
 • Kategori: Tanker
 • Hei!

  Hvor får jeg inspirasjonen min fra? Det er både et enkelt og et vanskelig svar på det. Inspirasjonen kommer fra det merkeligste stedene. Fordi jeg kan få inspirasjon av å se på et ord, en farge, et ansiktsuttrykk eller den samtale. Jeg kan se en forside på en bok å bare vite hva jeg skal skrive om. Tittelen, overskriften og fonten kan ha inspirert meg på forskjellige måter. De kan individuelt skape spirer inni meg. Et innlegg her og et innlegg der.

  Hva er inspirasjon? «Kunstnerisk inspirasjon kan defineres som den inspirasjon som stimulerer til kreativitet, driv og motivasjon til å arbeide, produsere eller skape. Åndelig inspirasjon, kan defineres som den inspirasjon som gir en følelse av indre fred, eller en form for guddommelig kontakt.» (Wikipedia). Selv får jeg en kombinasjon av kunstnerisk og åndelig inspirasjon. Det er som om den åndelige inspirasjonen åpner dører for det kunstneriske. Ved å få en følelse av ett eller annet, så kan jeg putte det inn i en tekst eller bilde. Det er det åndelige som driver lidenskapen min for å produsere.

  Hvordan skal man bli inspirert? Her vil jeg si at det er et todelt svar. Den første «metoden» er å bare åpne øynene litt mer, se deg rundt og legge merke til flere detaljer. Det er mye mer der ute som du trodde ikke gjør noe for din evne til å tenke positivt og kreativt, enn det du tror. Det bugner av fine solnedganger, grafittivegger, butikkvinduer og mennesker. Bruk det du allerede har rundt deg. Mens det andre er å sette seg mål, lage strategier og jobbe med gode intensjoner og verdier. Ikke tenk at det blir som å «planlegge livet sitt i et Excel-ark», for det er det absolutt ikke! Du bare sorterer tankene dine, og det kan gjøre det enklere å finne tilbake til ting som gjør deg inspirert. Du skaper dine egne «kroker». Krokene kan gjøre at motivasjonen for å finne inspirasjon er større.

  Må bare beklage for at jeg har vært borte i to dager, ironisk nok har jeg ikke hatt motivasjonen og inspirasjonen på topp. Derfor følte jeg for å lage et innlegg som kanskje får andre inspirerte og meg selv da ;P

  Håper dere har en super kveld videre!

  - Miranda

 • Publisert: 25.03.2017, 20:05
 • Kategori: Tanker
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits