mirandam

10 ting som gjør meg glad

 • Publisert: 29.03.2017, 18:18
 • Kategori: Tanker
 • Hei!

  Sorry fraværet igår, men følte virkelig ikke at jeg hadde noe å si. Hadde ikke skrivesperre, men det var ingenting jeg ville få ut av systemet igår. Tar derfor å lager en liten liste over ting som gjør meg glad, så kan jeg jo prøve å bruke disse tingene til en eventuelt fremtidig "skrivesperre". 


  1. Solen. Uansett om den gir fra seg varme eller om den bare henger der oppe til pynt, så elsker jeg solen. Det er kjernepunktet til alt. Fra stort til smått, høyt til lavt og ikke mist lyst til mørkt.

  2. Hestehov, hvitveis og blåklokker. Det er et bevis til alle om at sommeren er nær og vinteren er lengst mulig unna. Å se disse gule, hvite og blå klattene poppe opp på de merkeligste steder får meg bare til å smile. Som drar oss til neste punkt...

  3. ...Å smile. Smil er det vakreste i hele verden. Man får fram en side ved en person som er ubeskrivelig. Smiler jeg så ler jeg.

  4. Latter. Dette gjør meg så utrolig glad. Smil, latter og glede er en god kombinasjon. Det hele starter med en følelse. Man tenker på en ting som gjør en selv glad, smiler av tanken og legger kanskje til og med en liten latterkule på toppen.

  5. Våren. Gud av meg som jeg digger denne årstiden. Virkelig altså. Alt blir mye bedre, fordi alt kommer til live igjen etter vinterkulden. Grå, kjedelige og triste trær, busker og gress blir grønne, skjønne og fulle av blader.

  6. Venner. Gode venner som er der gjennom tykt og tynt er noe av det beste i verden. Da har du alltid noen du kan gå til, snakke med eller bare kødde med. Man har det gøy, trist, kjedelig og artig med hverandre. Jeg ønsker virkelig at alle har hvertfall en venn de kan stole helt på.

  7. Musikk. Dette kan gjøre dagen min hundre ganger bedre, tuller ikke en gang. Det finnes så mange forskjellige musikksjangere, artister og sanger at det finnes en sang til enhver situasjon man kommer i. Musikk er nesten som terapi.


  8. Å skrive. Hele livet mitt har jeg skrevet sider opp og ned. Fra dagbøker på jenterommet til argumenterende tekster i norsktimen. Det er noe med skriving som får meg til å bli mer rolig, fordi jeg vet at på slutten av Word-dokumentet så er tankene mine sortert og strukturert. Folk kan lese og forstå, de trenger ikke å høre på meg, som den dårlige fortelleren jeg er. Et Word- dokument går (nesten) aldri bort, så man kan gå fram og tilbake og få formulert seg på den måten man vil, og det syns jeg er kjempe gøy og inspirerende.

  9. Familien min. De menneskene der er hele livet mitt. Jeg elsker deg og ville gjort alt for å beskytte dem. Marius, hvis du leser dette; så ja, jeg ville reddet deg også ;D Som enhver familie går ikke alt som en dans på roser hele tiden, men gud vi er gode til å diskutere ;P Med alt til side gjør vi mye tull og tøys også, noe som jeg både liker og misliker. Uansett situasjon digger jeg jo familien.

  10. Sukkerspinn. Ut av det blå så kom jeg på dette, sukkerspinn liksom. Jeg har alltid syntes at sukkerspinn er spennende og gøy. Det har vært fascinerende å se sukkerspinnet bli laget. Du putter litt sukker i midten der også bam så har du et tårn av sukkerspinn på et blunk. Også de fargene da, og ikke minst «smakene»!    

  - Miranda 

 • Publisert: 29.03.2017, 18:18
 • Kategori: Tanker
 • 6 kommentarer
 • 6 kommentarer

  nr73

  29.03.2017 kl.18:21

  Herlig inlegg! Fin kveld til deg:)

  Miranda

  29.03.2017 kl.20:48

  nr73: Tusen takk, ha en super kveld videre du også :)

  Ann Siren Moe Nilsen

  29.03.2017 kl.18:25

  mange fine ting som gjer deg glad :D

  Miranda

  29.03.2017 kl.20:49

  Ann Siren Moe Nilsen: Ja, det er faktisk en del ting som gjør meg glad når jeg bare tenker litt mer over det ;)

  Bella

  29.03.2017 kl.18:30

  Åh vilket härligt inlägg!

  Miranda

  29.03.2017 kl.20:51

  Bella: Ååå, tusen takk! Var en tur innom bloggen din og gud så fin den var!

  Skriv en ny kommentar

  hits