mirandam

Å ha kjærlighetssorg uten å ha kjærlighetssorg

 • Publisert: 01.04.2017, 19:40
 • Kategori: Tanker
 • Hei!

  Man går rundt i en boble hvor man tenker gjennom alle samtaler dere har hatt fysisk, på Messenger, Snapchat osv. Man går og tenker på kroppsspråket til den personen. Man sammenligner hvordan han/hun oppførte seg ovenfor deg i forhold til en annen, gjerne en god venn av begge to. Man tenker og tenker og tenker. Men tankene er forgjeves, fordi personen legger ikke et minutts tanke til deg engang. Mens du alltid har han eller hun i tankene, fortsetter bare han eller hun livet sitt. Som om ingenting skjedde. Du er veldig uheldig vis dere går på samme skole eller til og med klasse, fordi da kan du, eller rettere sagt, må du se at alt går fint for han/hun, men ikke deg. Du ser lykken i øynene, latteren i smilet og gleden den personen sprer. Lykken, latteren og gleden du en gang forgudet. Du elsket det, og du elsker det fortsatt. Nesten mer enn du en gang gjorde.


  Det jeg snakker om er ikke kjærlighetssorg ovenfor en kjæreste for min del, men en venn. Det er verre å miste en god venn enn en kjæreste føler jeg. Du mister så mye mer enn bare en du ler av og med, du mister noen som står deg nært. Samtidig kan dette også omhandle en du var glad i, på kjærestefronten, men det skjedde aldri. Han eller hun sa at dere bare var venner, at dere ikke passet sammen eller rett og slett at den personen ikke var keen. Selv har jeg gått gjennom begge prosesser. Både en venn og en hva skal man kalle det? En «eks-som-aldri-var-en-eks-men-det-føles-fortsatt-ut-som-en-eks»? Vi går for det.


  Å ha kjærlighetssorg uten å ha kjærlighetssorg høres nok rart ut, men det er akkurat sånn det føles. Det er en rar følelse som jeg egentlig ikke klarer å beskrive. Det er så kompleks at man nesten bare må gå gjennom det selv for å skjønne det, og da skal jeg love deg at du skjønner hva jeg mener. Man velger ikke når det skjer, hvem det skjer med eller hvorfor det skjer, det bare skjer.

  Ha en super lørdag videre :D

   

  - Miranda

 • Publisert: 01.04.2017, 19:40
 • Kategori: Tanker
 • 1 kommentarer
 • Én kommentar

  Ida Øverland

  01.04.2017 kl.19:50

  leit å høre at du føler det sånn da! Håper dte blir bedre snart!

  Skriv en ny kommentar

  hits