mirandam

En naturlig pause

 • Publisert: 07.04.2017, 15:03
 • Kategori: Tanker
 • Hei!

  Fraværet mitt fra bloggen de siste dagene har ikke vært fordi jeg har «skrivesperre» igjen, men fordi jeg rett og slett har vært på en liten ferie. Mamma, lillebroren min og jeg dro innover til Oslo, nærmere sagt Hjortnes-«brygga» hvor Color Line ligger. Vi benyttet oss nemlig av en av de gratiskupongene man får på VIC hvis du kjøper noe over en viss sum. Oslo ? Kiel tur. Det er jeg så glad for at vi gjorde!

  Det var ikke bare for å benytte seg av kupongen, men også fordi min kjære mor hadde bursdag på tirsdag. Så dette var hennes bursdagsgave til seg selv og oss. Vi gjør henne så stolt og hun ville vise hvor stolt hun faktisk er. Turen var absolutt verdt det og vi storkoste oss!


  Hele turen var kjempe artig. Servicen var helt utrolig og maten var til å dø for. Noe som gjorde både mamma og meg til å føle oss litt spesielle var en veldig kjekk og hyggelig kelner opp i baren, helt øverst og helt fremst i båten. Vi dro opp dit på mandagen og fikk kongeplasser til å se på de søte, gamle parrene som danset til klassikerne. Der jeg satt og så på disse dansende pensjonistene så tenkte jeg for meg selv, og jeg tror jeg sa det til mamma også, at sånn vil jeg også ende opp. Jeg har lyst til å få meg en mann som vil dra meg med opp på dansegulvet og få meg til å føle meg ung igjen, etter alle de årene.


  På tirsdagen, mammas bursdag, startet vi hele dagen med å gi hun noen smågaver på lugaren. En av tingene var faktisk ganske artig, det var en boks, sånn som Red Bull, men den var gull med Prinsesse Leia på. Kom et lite glis da. Ellers så ordnet vi oss fordi da skulle vi jo ut og gjøre hovedaktiviteten, nemlig å være i Kiel. Det var helt nydelig vær. Sol og 15-16 grader. Vi spiste en skikkelig god frokost på kjøpesenteret der, og så var vi i gang. Shopping for alle penga. Jeg klarte seriøst ikke å finne meg noe som helst som jeg ville ha. To ting var det jeg hadde lyst på; en skinnjakke fra H&M og en eller annen sekk. Uten å tenke meg om hadde jeg susa bort en hel time inne på H&M uten noe hell. Møtte mamma og Teodor igjen og gikk litt rundt i butikker sammen. Vi måtte være tilbake på båten hvertfall 13.45 (merk at det tar rundt 10 minutter å gå bort) og 13.18 bestemmer vi oss for å kjøpe donuts.  Der tok de bare cash, så vi måtte rushe opp i 2. etasje og ta ut penger, rushe ned igjen, bestille og komme oss bort. 13.42 hadde vi kommet oss gjennom «billettkontrollen».

  Senere på dagen dro vi opp i badelandet på båten, Aqualand, og stoooorkoste oss. Mamma ble et lite barn igjen og syntes at sklia var noe av det morsomste. Boblebadet var også helt fantastisk. En kjapp tur innom dusjen og et par lag sminke etterpå satt vi pent og pyntelig på et av de fineste bordene på restauranten bakerst i båten. Som jeg nevnte tidligere var det helt nydelig mat. Igjen dro vi opp en siste gang i baren og fikk den samme søte kelneren. Alt i alt var mamma super fornøyd med bursdagen sin.

  På onsdag da vi kom hjem var jeg fortsatt ikke helt inne i «bloggmoduset» helt og fikk heller ikke produsert noe på torsdag. Menmen, derfor kaller jeg dette innlegget en naturlig pause, fordi det var heller ikke internett på båten (som jeg hadde på pcen hvertfall). Av og til trenger man det også. Nå er jeg tilbake og veldig klar for påskeferie.

  Håper alle får en herlig påskeferie med sol, kakao, kvikklunsj og quiz!

   

  - Miranda

 • Publisert: 07.04.2017, 15:03
 • Kategori: Tanker
 • 1 kommentarer
 • Én kommentar

  Anonym

  10.04.2017 kl.18:14

  ser ut som en fin dag :D kan du lage lookbook?

  Skriv en ny kommentar

  hits